IMG 3426 620x436Традиції ми не забуваймо,

На ярмарок осінній разом завітаймо!

Шановні гості, любі мами й тата,

У «Проліску» ярмарок, в садочку нині свято!


IMG 3392 620x413       Для закріплення знань дітей про осінні явища в природі та національні традиції українського народу – осіннє ярмаркування, свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка являється покровителькою українського козацтва, формування бережливого ставлення до результатів праці людей, виховання інтересу і поваги до народних, традицій, доброзичливості, - в нашому дошкільному закладі проведено чудове свято «Осінній ярмарок».

IMG 3431 620x413

      Підготували свято музичний керівник, Біркіна Світлана Іванівна та педагоги: Зборовська О.В., Бордюг Л. А., Пустова Н.В. та Сидоренко А.В. , які також були активними учасниками дійств на святі.

       Хочемо подякувати також батькам дошкільнят, які прийняли активну участь у IMG 3458 620x413організації виставки «Осінні дива» з природніх матеріалів: це – Ногачеєва О.А., Шелестенко А.С., Нікітенко А.А., Харлан А.В., Стригун С.М., Єрченко О.О., Семеняченко О.І., Байдур О.А., Дутенгефнер тЕ.А., Гайвак Н.М., Таратушка Л.М., Нечай Н.М., Крюченко О.М., Божок Л.І., Кондратюк Ю., П., Заєць В.А., Тищенко Ю.М. та багато інших. Завдяки вам, шановні батьки, діти отримали незабутні враження, а головне – вони відчули вашу любов, вашу небайдужість до їхніх справ.

       Велика вам вдячність за це !