bgd2 600x450

     З 13.11. по 17.11. 2017 року були проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Діти і дорослі одержали достатньо знань щодо даної теми.

     Під час даного заходу з дітьми молодшого дошкільного віку педагоги нашого дошкільного навчального закладу провели моделюючі ситуації «Як вчиниш ти?»,  дидактичні ігри «Червоний – зелений», «Транспорт», «Можна – неможна», «Допоможемо ляльці»; рухлива гра «Горобчики і автомобіль», ігри в куточку дорожнього руху з макетами; конструювання «Ех, дороги, дороги»; психогімнастику «Звуки дороги». Малюки спостерігали за рухом машин та поведінкою людей, працювали над моделюванням ситуацій та їх вирішенням.

bgd1 650x488

     Дітей старшого дошкільного віку захожи Тижня безпеки борожнього руху" захопили більше.     

     З ними організували подорож містом дорожніх знаків; розглядання непередбачуваних ситуацій зі звірами на дорозі за серією картин «Азбука дорожнього руху»; бесіди, розгадування кросвордів та ребусів з безпеки дорожнього руху, розфарбовування схематичних малюнків. Та інші види робіт, які збагатили уявлення дітей про небезпечність через необачливість, які виникають в житті і приводять до лиха.