4 2     Сьогодні яскраво світить сонце, заглядає у віконце,

     І чутно крик аж до небес:«Христос воістину Воскрес!»

     Великдень - Світле Христове Воскресіння. Це одна з найголовніших подій в духовному житті християн. Тиждень перед Великоднем називається Великим, або Страсним. Великий Четвер - це день духовного очищення, а Страсна п'ятниця - день смутку, що нагадує про страждання Ісуса. Велика Субота – це день очікування, у церкві вже читають Євангеліє про Воскресіння. Великдень - неділя, коли святкується Воскресіння Спасителя. Ісус Христос прийшов у цей світ, щоб врятувати людей. Він проповідував Любов і Царство Небесне, створював багато чудес, зціляв і воскрешав людей. Ви ж пам'ятаєте різдвяну історію?

 4 1  Увесь світ святкує свято Воскресіння. Господь переміг смерть і показав, що для тих, хто в Нього вірить і живе згідно Його заповідей, немає ні смерті, ні пекла.

     Готуючись до Великодня, люди сповнюються радості і віри. А коли мама випікає паски, у всьому будинку стоїть солодкий аромат ванілі, родзинок - справжнього свята! 

     А у "Проліску" вихованці з групи "Золотий ключик" показали великодню казочку. Діти з групи Веселка розважали глядачів та учасників дійства піснями і танцями. 

 

 

 

4 3

 

4 4