Yarmarok 1Вже зібрані останні врожаї, з полів добро привезено додому.
Комори всі наповнили свої, тепер приємну відчувають втому.

Втомилися, звичайно, від турбот, та радість від достатку серце гріє.
Трудолюбивий, добрий наш народ, він потрудитися і відпочити вміє.

     Ось саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати лишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами... Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам’ятні часи в Україні!

 

     Гарного сонячного дня в нашому дошкільному закладі відбувся «Осінній ярмарок». До цього свята щороку готуються дошкільнята разом зі своїми педагогами. Але дуже важливо для нас, що батьки також активно допомагають , як у підготовці, так і в проведенні свята.

     Саме тому воно проходить у радісному піднесеному настрої. Діти співають пісні, танцюють запальні таночки, а молодші – розповідають вірші та граються у народні ігри. Приймали участь у іграх і батьки під оплески своїх діточок.

     Такі свята не лише піднімають настрій , але й сприяють тісній співпраці батьків вихованців та колективу дошкільного закладу, адже в усіх одна мета – зробити життя дітей цікавим, радісним, щасливим.

 

Yarmarok