Kon 2     Сьогодні в нашому місті відбувся Фестиваль дитячої творчості "Сузір’я талановитих дітей". Фестиваль проводився на базі ДНЗ «Катруся». Виступали дитячі колективи дошкільних закладів міста і, звичайно, наш ДНЗ «Пролісок».
     Наші діти виконали таночок «День народження Писанки», який підготувала з дітьми групи «Калинка» музичний керівник, Біркіна Світлана Іванівна.
Колективи кожного з дошкільних закладів серйозно готувалися до свята і задоволення від свята отримали , як дорослі , так і діти. Для дітей це був ще один по справжньому щасливий день.


Kon 3     Хочеться подякувати колективу ДНЗ «Катруся», який очолює завідувач, Рогоза Тетяна Григорівна за прекрасний сценарій – де поєднані творчість, винахідливість, широкий спектр власних номерів та героїв, які створювали неповторний святковий настрій на протязі всього Фестивалю.
     По закінченню виступів методист з дошкільного виховання управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, Зіневич Людмила Василівна подякувала всім учасникам Фестивалю та нагородила колективи ДНЗ Почесними Дипломами.

Kon 1

 

Kon 4