У дошкільному закладі відбулися звітні збори завідувача про роботу впродовж 2018- 2019 навчального року. На зборах крім працівників закладу були присутні , як батьки дошкільників, так і представники громадкості, а саме: начальник управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, Коломієць О.Г. та методист управління освіти з дошкільного виховання, Зіневич Л.В.
     Завідувач ДНЗ, Бобкова Н.Г. виступила зі звітньою доповіддю.
     Вона відмітила, що звітування дає змогу проаналізувати та узагальнити результати роботи за підсумками навчального року, визначити досягнення та недоліки діяльності навчального закладу та вжити заходів, необхідних для поліпшення роботи ДНЗ у майбутньому.


      Присутні, заслухавши доповідь завідувача, виступили для того, щоб висловити свої враження від роботи дошкільного закладу і керівника, зокрема. Виступали працівники ДНЗ, Коваль О.С. та Зборовська О.В., які відзначили, що підводячи підсумки минулого навчального року можна стверджувати, що робота з дітьми велась систематично, цілеспрямовано, комплексно, з урахуванням вікових можливостей дітей та відповідно вимог Базового компоненту дошкільної освіти України. Мама Семененка Назара – член батьківського комітету , висловила велику вдячність завідувачу, яка очолює такий прекрасний колектив, за турботу т а піклування про дітей, зауважила, що завжди можна розраховувати на підтримку батьків. Наголосила, що протягом року багато зроблено: покращилося оснащення навчально-виховного процесу, всі батьки дуже задоволені садочком. Подякував кухарям, які смачно готують для дітей, а медсестра складає гарне меню.
     Виступили і начальник управління освіти та методист управління освіти, які подякували колективу за успішну роботу. Коломієць О.Г. розповіла, що постійно тримає на контролі роботу у всіх закладах освіти міста і дуже задоволена, що цього року бюджет усіх закладів значно покращився. Зіневич Л.В. внесла пропозицію про нагородження завідувача, Бобкової Н.Г. грамотою управління освіти за сумлінну працю досягнення у навчально-виховному процесі закладу. Присутні підтримали пропозицію.